Monday

Despre biletele de la meciul cu steaua...

From: Emil Neacsu [mailto:eneacsu@yahoo.com] 
Sent: Monday, November 08, 2010 1:37 PM
To: claudia@steauafc.com
Subject: Liverpool

Buna ziua, sunt un reprezentant al suporterilor Liverpool FC din Romania. Am vorbit cu Razvan Rotaru despre meciul din 2 decembrie si mi-a spus sa iau legatura cu Dvs. Noi vom fi cam 200 de suporteri ai Liverpool la meci, prin urmare ne-am gandit ca vor fi probleme de securitate cu fanii Steaua. Vrem sa evitam astfel de probleme, in interesul tuturor partilor. Asa ca va rugam sa ne rezervati, contra cost, un mic sector langa zona de tampon din partea galeriei Liverpool, astfel incat sa nu deranjam prea multa lume. Vor veni si fani din BulgariaSerbia, Macedonia, Grecia, si alte tari din zona, cativa din Belgia sauOlanda, asa ca noi incercam sa organizam totul in asa fel incat sa nu existe probleme. 
Astept un raspuns de la Dvs. 
Multumesc


Stimate domn,



Biletele pentru suporterii echipelor oaspete se achizitioneaza IN MOD EXCLUSIV de la echipa oaspete conform reglementarilor Uefa.
Liverpool FC  a specificat in mod expres ca nu recunoaste niciun suporter care nu isi achizitioneaza bilete prin intermediul clubului lor.  


Tot conform reglementarilor Uefa si  conform legilor in vigoare in Romania, persoanele care vin la stadion purtand insemne ale echipei oaspete si nu fac parte dintre suporterii oficiali ai echipei oaspete, NU VOR INTRA PE STADION.


Contactati clubul Liverpool pentru a putea sa le sustineti echipa in mod oficial, desi din experienta pe care am avut-o cu dansii  pentru organizarea meciului cu Unirea Urziceni, raspunsul dansilor nu va fi favorabil.


Va recomandam sa nu organizati  deplasarea unui grup de fani Liverpool fara a obtine bilete in zonele rezervate pentru ei.


Sa aveti o zi excelenta,



claudia1_2


No comments:

Post a Comment